Numerologinja Olga Hajdić

Numerologija

Numerologinja Olga Hajdić

Moje ime je Olga, pod tim imenom prepoznajete me u emisijama Zlatna Zora.

Već punih 17 godina bavim se numerologijom – brojevima, točnije analizom datuma rođenja ili događaja. Posljednjih 5 godina intenzivno sam prisutna u medijima te sam vam pokušavala dočarati značenje i utjecaj brojeva u životu svakoga od nas, kako bismo nedvojbeno shvatili ste da postoji veza i utjecaj.

Danas na moje veliko zadovoljstvo, mnogi od vas ponukani viđenim, a mogu reći i naučenim, ozbiljno shvaćaju poruke i uviđaju učinkovitost takve analize.

Kako numerologija datira iz daleke prošlosti, 2000 godina prije Krista, kada je vrlo intenzivno korištena u razne svrhe, kroz njenu povijest i analize prepoznajemo svrhu i smisao. Želja mi je bila da vam jasno prikažem i rastumačim što se i kako može vidjeti putem brojeva. Poznato je da svaki broj nosi određenu energiju, a u skladu s tim i značenje određene planete s kojom se određeni broj identificira. Po tome se interaktivno privlačimo ili odbijamo u kontaktu sa ljudima.

Mislim da sam svojim načinom i radom dovoljno približila ovu ezoterijsku disciplinu svima vama, pa zato vjerujem da je veliki broj vas, koji je prihvaćate i kao znanost iz dana u dan sve veći. U svom dugogodišnjem radu i iskustvu, još uvijek učim i otkrivam nešto novo i više, što ću svakako rado i sa vama podijeliti.

Duhovni broj tj. dan vašeg rođenja otkriva savjet interesiranja i karaktera, a sudbinski je pokazatelj životnog puta i događaja u njima. Uz sve to postoji i karmički, koji je pokazatelj vaše zadaće i duga iz prošlog života u ovom životu.

Gdje se sreću ljudi i zašto, ako su vezani karmom? Moja ljubav prema numerologiji je velika i postala je smisao mog života.

U želji da još više naučite i shvatite smisao i utjecaj vaših brojeva iz datuma rođenja. Nazovete li tarot centar Zlatne Zore primjetit ćete da se Trudim u svakoj emisiji iznijeti u par riječi impresije i otkrića do kojih uvijek iznova dolazim.
Voli vas vaša

Numerologinja Olga Hajdić

Kontakt emisija Zlatna Zora uz astrologiju i numerologiju, također odgovare na TAROT pitanja!

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min