Milivoj Lassić

Profesionalni numerolog

Milivoj Lassić, numerolog

Ja sam Milivoj Lassić, numerolog. Nakon 25 godina intenzivnog bavljenja kaldejskom numerologijom, poslije više tisuća napravljenih numeroloških analiza i nekoliko stotina televizijskih i radijskih nastupa, uz dugogodišnje pisanje numeroloških članaka i kolumni u brojnim dnevnicima, tjednicima i portalima, nakon dvije napisane i izdane knjige o numerologiji “Numerološki kalendar i 366 priča” te “Stazama brojeva”, svoja numerološka iskustva odlučio sam podijeli sa gledateljima „Zlatne Zore“.

Dok sam kao diplomirani ekonomist radio u vanjskoj trgovini, pa dok sam kao bankar trgovao devizama na deviznom tržištu, pa dok sam kao znanstveni istraživač pisao studije o socio-ekonomskim pojavama … e, da mi je netko tada rekao da ću se u budućnosti baviti isključivo numerologijom, e, … ne znam što bih mu kazao!

A, Vama s užitkom sada priznajem kako nema ljepše stvari u životu nego raditi ono što voliš! Preduvjet za to je voljeti sebe, voljeti druge ljude i svakodnevno učiti. Ne vjerujte zato što vam ja tako tvrdim, “Ne vjerujte zato što tako tvrdi neki stari spis … već o svakoj stvari dobro razmislite. I vidite li da je na dobro drugima, vjerujte u tu stvar, živite je i pomozite drugima da je žive.” (Budha) Zašto? Zato, jer “Razum, okrećući se domeni Vida, tj. Zemlji i Nebu, zapazio je da je ono što se pogledu sviđa ljepota, u ljepoti oblici, u oblicima mjere, u mjerama brojevi.” (Sv. Augustin)

Numerologija nije nikakvo fatalističko mudrovanje, ni determinizam brojeva pred kojim se pada ničice. Numerologija je živa, kao i sam život jer nam nudi mogućnost promjene, tj. mogućnost da svjesnim i promišljenim djelovanjem mijenjamo svoje postojeće numerološko stanje i poboljšavamo osobnu numerološku situaciju.

Na nama je mogućnost izbora hoćemo li ili ne, pored školskog znanja te osobnog životnog i radnog iskustva, u trenucima donošenja značajnih životnih i poslovnih odluka, koristiti još i višetisućljetno iskustvo numerologije.

U nadolazećim emisijima, dati ću Vam odgovore na pitanja:

 • koji su Vaši najsretniji brojevi?
 • koji su nesretni brojevi koje trebate izbjegavati?
 • koji je broj i simbol u vašem datumu rođenja i što vam on donosi?
 • koji je broj i simbol u vašem imenu, u prezimenu, u osobnom imenu?
 • koji je vaš najsretniji dan u tjednu?
 • kojeg datuma se vjenčati?
 • da li je kod vjenčanja mladenki nuerološki bolje uzeti prezime supruga, zadržati svoje prezime ili svoje djevojačko prezime dodati prezimenu supruga?
 • da li je vaš kućni broj, odnosno broj stana sretan ili nesretan?
 • da li se u registarskim oznakama vašeg automobila nalazi sretan broj?
 • koje zanimanje odabrati djetetu?
 • koje ime dati svojem poduzeću, obrtu, trgovini, kafiću?
 • koje vrijeme i koji smjer kretanja je povoljan za promjenu mjesta rada i stanovanja?
 • itd. itd.

Engleski književnik Chesterston napisao je: “Ne vjerujem u sudbinu koja se obara na ljude pa ma šta oni poduzimali, ali vjerujem u sudbinu koja pogađa ljude ako oni ništa ne poduzimaju.” A, ja vam predlažem što da poduzmete – nazovite „Zlatnu Zoru“.

Milivoj Lassić

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min