Maja Eva Branjug astrologija i numerologija

Astrologija i astrološke karte

Astrologinja Maja Eva Branjug

Astrologija je najznanstvenija alternativna disciplina koja je ujedno i umjetnost zvijezda. Svoj cilj nastoji dosegnuti na znanstveni način posredstvom intuicije i imaginacije što je doista čini jedinstvenom granom alternative. Kao znanost koja hoda po rubu mistike, bila je nerijetko u dodiru s astronomijom i geometrijom. Sjedinjena s današnjim tehnikama i koliko je široko njezino područje djelovanje, nazvat ću je s razlogom kraljicom alternativne znanosti.
Nazovete li tarot centar Zlatnu Zoru vidjet ćete sve astrološke tehnike kojima se bavim, a to su:
1. Natalna i progresivna astrologija: odgovaraju na pitanja „što“ vas očekuje i „kada“
2. Horarna astrologija: direktno postavljanje pitanja
3. Usporedna astrologija: bavi se tumačenjem odnosa dvije osobe. Ona je vrlo popularna iz razloga što je ona sredstvo pomoću kojeg astrolog daje odgovore na pitanje poput: jeste li kompatibilni s partnerom? Hoćete li s tim partnerom ostvariti brak? Što možete očekivati od osobe s kojom tražite usporedbu? Jeste li izabrali dobrog poslovnog partnera? Možete li očekivati nasljedstvo ili financijsku podršku od navedene osobe?
4. Karmička astrologija: odgovara na pitanje „zašto“ vam se dešavaju problemi i „zašto“ ste povezani sa određenim osobama, „što“ morate u ovom životu odraditi i što je cilj vašeg življenja
Astrologija nije samo sredstvo koje će dati odgovore na pitanja kao što su: karijera, ljubav, talent, tajni ili javni neprijatelji, sudski procesi, obiteljski odnosi, nasljedstvo, novac, bolesti, imate li sreće na igrama na sreću, obrazovanje ili putovanja. Moderna astrologija kojom se ja bavim uz odgovore nudi i analiziranje psihološke jezgre pojedinca, kako biste shvatili svoje „ja“. Astrologija će vam pomoći da shvatite kakvu si sudbinu sami određujete zahvaljujući vašim djelima, navikama i karakterom.

Kontakt emisija Zlatna Zora uz astrologiju i numerologiju, također odgovara na TAROT pitanja!

Numerologinja Maja Eva Branjug

Numerologija je učenje o brojevima i numerolozi vjeruju kako svaki broj „vibrira“ i utječe na našu sudbinu. Moje područje je zapadna ili pitagorejska numerologija koja svoj razvitak duguje grčkom filozofu i matematičaru Pitagori. Kao školovani numerolog, završila sam u Republici Hrvatskoj sve tečajeve koji su bili na raspolaganju i napravila prvu knjigu o numerologiji. Numerološke tehnike kojima se bavim:
1. Analiziranje najvažnijih kombinacija brojeva iz vaših osobnih podataka
2. Poslovna, financijska, obiteljska, karmička ili emotivna numerologija
3. Numeroskop

Ukoliko niste sigurni u svoje točno vrijeme rođenja, uz astrologiju i numerologiju stojim vam na raspolaganju mitološkim kartama i tarotom. Mitološke karte i tarot odgovorit će vam na jasno postavljena pitanja kao što su: hoćete li dobiti novac u ovom mjesecu, zaposliti se, upoznati novu osobu ili dobiti zgoditak na igrama na sreću? Karte će vam s lakoćom objasniti kada i kako prevladati najveće životne izazove koji su pred vama.

Maja Eva Branjug astrologija i numerologija

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min