Irida Magdalena

Profesionalni tumač tarota

IRIDA ili MAGDALENA (oboje)

Zašto Irida? Tko je Irida?
Krsno ime je Magdalena, rođeno Manda, a obitelj i prijatelji me uglavnom zovu Mandica.
Na duhovnoj stazi sam cijeli život i do većine duhovnih uvida i spoznaja sam došla kroz unutarnje vodstvo.
Najranjivije godine mladosti provela sam u samostanu, autentično iskustvo koje se ne može nigdje drugo steći. Godine samostanskog života bila sam bila uronjena u sebe, a sabrana molitva, duboka kontemplacija te česte i temeljite duhovne vježbe su me preobrazile i pripremile za ono čime se danas bavim – kristali, tarot, ji jing, radiestezija i meni najdraži, snovi i arhetipski kotač (karmički).
Zašto ove dvije metode?
Snovi su prikaz našeg unutarnjeg djelovanja, govor naše duše, a arhetipski kotač je slika našeg vanjskog djelovanja, našeg funkcioniranja u svijetu. Arhetipska analiza je tehnika duhovne higijene koja otkriva i čisti iz našeg života sve funkcionalne smetnje te ako želimo postati i biti sretni svakako preporučujem arhetipsku analizu.
Irida je u grčkoj mitologiji bila doslovno posrednica između neba i zemlje. Izronila je iz drevnog mita i doslovno se nametnula mom radu
Pratite li tarot centar Zlatnu Zoru vidjet ćete da me rad s ljudima beskrajno ispunjava i shvaćam ga kao svoju životnu zadaću. Redovito sam pisala za mnoge časopise Alter, Alternativna medicina – Ezoterikus, Anima mundi, Astromagazin, a povremeno i za neke druge. Radila sam kao voditeljica na radio i TV postajama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
Dugogodišnji rad u medijima donio mi je dilemu: Nastupati kao Irida ili….? Ipak sam se odlučila za moje krsno ime Magdalena.
Eto, sada znate da su Irida i Magdalena jedna osoba.
Dakle, još poruka za kraj: Ako osjećate da ste zapeli u životu, učinite nešto za sebe, otvorite i stvorite mogućnost promjene. Kad utvrdimo što možete mijenjati, popravljati te na koji način, život vam se može znatno promijeniti.
Ako ste od onih sretnika koji nemaju nekih većih problema i težih pitanja, možda poželite doći iz vlastite radoznalosti. Zanimljivo je uvijek! Možda se iznenadite!
Uvijek može biti bolje!

Mali podsjetnik na sve ono što radim: Kristal, TAROT (poseban izračun karmičkih karata), Ji Jing, tumačenje snova, arhetipski (karmički) kotač, praktična intuicija, kromoterapija, biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem), numerologija, radiestezija i još mnogo toga…

Irida Magdalena – profesionalni tumač tarota

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min