Filip Dedi

Više mira, užitka i blaženstva

Filip Dedi – Bolji život te uspješniji posao

O savjetniku:

Bolji život te uspješniji posao & Više mira, užitka i blaženstva, to su moje teme…

 Kao kod sante leda — gdje je vidljivi dio iznad površine mnogo manji od onoga nevidljivoga ispod površine — tako i nevidljivi energetski i duhovni svijet utječe na vaš život.  Ovo također možemo usporediti sa svijesti i podsvijesti.
Nevidljivi svijet i energetska polja utječu na razne aspekte vašeg života. Oni mogu podržavati ili otežavati uspjeh vaših svakodnevnih aktivnosti i kvalitetu vašeg života. Recimo da želite ostvariti uspjeh i status kroz poslovne aktivnosti ili užitak i sreću kroz emotivne odnose: ako su vaše vanjske aktivnosti u skladu s vašim unutrašnjim energetskim poljima, to je sjajno.  Ipak, često tu nedostaje usklađenosti.
Na primjer, vi izvana marljivo radite na ostvarenju poslovnog uspjeha ali istovremeno u odgovarajućem unutrašnjem energetskom polju imate sliku siromašne osobe ili gomilu negativnih uvjerenja o bogatim ljudima: vaši rezultati će biti u najboljem slučaju polovični. Ili, možda vi izvana radite sve što možete da privučete odgovarajućeg emotivnog, ljubavnog, seksualnog ili životnog partnera, ali istovremeno u odgovarajućem energetskom polju imate sliku groblja ili kaktusa: vaši rezultati će biti očekivano mršavi.
Tu vam mogu pomoći brzo i bez okolišanja: ja mogu mentalno VIDJETI, PROČITATI i (ako je prikladno) potom PROMIJENITI vaša energetska polja. Naravno, vrijedi i obrnuto: čak i najbolje uređena vaša unutrašnja energetska polja će bez suvislih svakodnevnih aktivnosti dati tek ograničene rezultate.

 Zadnje, ali ne i najmanje važno.
U energetskom radu se susrećem i s raznim oblicima vaše nakupljene karme, karmičkih dugova ili neželjenih vezanosti: mogu ih prepoznati, ukloniti (ako je dozvoljeno) i tako zatvoriti simbolički karmički krug. Ponekad, mogu vas uputiti i kako to možete sami učiniti. 

Ako osjećate da je ovo što sam napisao prikladno za vas — dobrodošli!

Filip Dedi Astrologija, Više mira, užitka i blaženstva

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min