Darko Batić Rocha

Astrologija, tarot, psihološki razgovori

Darko Batić Rocha Astrologija, tarot, psihološki razgovori

O savjetniku: Na raspolaganju vam stoji jedna od najpreciznijih grana kraljice metafizike, horarna astrologija. Kod nje nema potrebe za datumom, godinom ili satom rođenja. Samo je bitno pitati ono što vas istinski zanima. Ona je vrlo prizemna i realna. Bilo da se pitanje odnosi na zdravlje, ljubav, posao, studiranje, putovanje, preseljenje ili izgubljenu stvar, slika neba će uvijek odgovarati realnom stanju stvari. Mada je horarna astrologija stara koka, daje najbolju juhu!

Uz pomoć astrologije i tarota nikada ne dajem samo odgovor na pitanje već osobi nastojim dati širu perspektivu kako bi bolje razumjela sebe i svijet u kome postoji. U radu koristim TAROT karte te natalnu, horarnu i druge vrste astrologije, sve po potrebi.

Specijalizirao sam se za horarnu astrologiju. To je najstarija poznata grana astrologije koja sluzi odgovaranju na postavljeno pitanje. Njena je prednost u odnosu na druge grane astrologije ta sto nije potrebno znati vlastiti sat rodjenja pa cak ni datum i mjesto rodjenja. Ona je vrlo jednostavna. Horarna karta se otvara za trenutak postavljanja pitanja. Pitanje moze biti vezano za brak, bivsu vezu, prodaju nekretnine, sudski spor, putovanje, obrazovanje, zdravlje, prijatelje, posao itd. Pitanje se ne mora odnositi samo na vas. Moze se pitati za vlastito dijete, tudje dijete, supruga ili suprugu, prijatelja, brata ili sestru, necaka ili necakinju, za baku ili djeda, ali i za banku, drzavu, pa cak i za kucnog ljubimca.

Pratite li tarot centar Zlatnu Zoru onda znate da kod mene ne postoje tabu teme. Ne obećavam čudesa, no uvijek nastojim ojačati pitačev duh. Stoga, bez susprezanja kontaktirajte me u vezi bilo kojeg problema.

Darko Batić Rocha Astrologija, tarot, psihološki razgovori

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min