Biba Car

TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, VIDOVITOST, THETA HEALING, VISAK, IZRADA TALISMANA …

Biba Car

TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, VIDOVITOST, THETA HEALING, VISAK, IZRADA TALISMANA, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE

Prečesto je iscjeljivanje usmjereno povećanju atributa koje status quo smatra vrijednim.

Biba Car je ne osuđujući savjetnik

Biba Car je ne osuđujući tarot savjetnik otvoren za pomoć ljudima svih vrsta iz cijelog svijeta. Dopustite da vam moje iskustvo pomogne pronaći ravnotežu i zatvaranje za sva područja vašeg života. Vjerujem da ono što nas čini različitima, informira našu humanost i da je upravo ona naš najveći imidž. Vjerujem da će sve ono što smo prošli i preživjeli na kraju nam može pomoći da napredujemo. Vjerujem da svi imamo u nama mudrost koju trebamo u bilo kojem trenutku. Za nju nam je ponekad  potreban vodič da dođemo tamo, a ponekad to činimo sami. Nudim ono što znam u nadi da to potiče i budi sposobnost drugih da pristupe svojoj mudrosti i ozdravljenju. Studirala sam  ezoterijske vještine od svojih ranih godina života, a kao savjetnik gotovo 20 godina. Mnoge su moje ideje, filozofije i koncepte stalno oblikovali umjetnici, mislioci, aktivisti i članovi zajednice, kao i mnogi moji brojni briljantni kolege i ljudi s kojima radim i u pojedinačne čitanja i postavke grupe.

Biba Car vam može dati duboku analizu vaše budućnosti

Cilj nam je da ezoterija bude praktična, pristupačna i korisna. Inače je to sve samo kozmički topli zrak i planeti daleko izvan dosega.

Nazovete li tarot centar Zlatnu Zoru, možete razgovarati samnom. Nadam se da ću biti u razgovoru s vama i ponuditi savjet o onome što biste željeli znati u vezi s ezoterijom i kako vam najbolje mogu poslužiti putem ovih medija. Biba Car vam može dati duboku analizu vaše budućnosti. Rado ću vam pomoći u smislu ljubavi, karijere i da saznate kako će vam se stvari odvijati u budućnosti. Suosjećajna i precizna nit vodilja pomogla mi je da ostvarim odane klijente i često dobivam pitanja kako mogu znati toliko o njima i što se događa u njihovim životima. Rođena sam s ovim darom da primijetim stvari koje drugi propuste. Nudim vam jasno razumijevanje kako doći do istine i kako koristiti te informacije da obogatite svoje živote. Spremni ste živjeti život koji ste oduvijek željeli živjeti, a to je i znak da imamo duboku povezanost. Počnimo stvarati budućnost vaših snova.

Zaslužili ste ljubav! Zaslužili ste veze! Zaslužili ste obilje! Započnimo!

Trenutno ne radim ali savjetujem da svejedno nazovite i naručite se u Call centru za razgovor samnom

Kontaktirajte me na broj : 064/628-628
Cijena: tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min